ROgift.ro-magazin de cadouri

Maioneza de peste

Orice ramasite fierte sau fripte de peste le taiem in mici cubulete, le scoatem oasele si le amestecam cu ulei, otet sau zeama de lamaie si maioneza de post. Le punem pe o farfurie in forma de movila si garnisim cu masline , orice fel de verdeata, gogosar rosu.

Related Posts:

  • Piftie de crap1 kg crap, 500 gr ceapa, 1 pastarnac, 20 boabe piper, 20 boabe ienibahar, 10 catei mari de usturoi, 2 buc. foi de dafin, sare, lamaie, 1 morcov.Se fierbe ceapa alba taiata felii in 4 kg apa. Dupa ce a fiert ceapa, se strecoar… Read More
  • Maioneza de pesteOrice ramasite fierte sau fripte de peste le taiem in mici cubulete, le scoatem oasele si le amestecam cu ulei, otet sau zeama de lamaie si maioneza de post. Le punem pe o farfurie in forma de movila si garnisim cu masline , … Read More
  • Bors de mere cu peste1,5 kg mere, 50 gr ulei, 1 lingurita pasta de tomate, 1 legatura marar, bors dupa gust, 2 buc. de ceapa, 500 gr peste, 1 l de apa, 500 gr vin.Ceapa taiata marunt se inabuse in ulei. Se prepara faina, se pun merele taiate cubu… Read More
  • Pilaf bulgaresc250 gr orez, 150 gr ulei, 150 gr ceapa, 150 gr ardei gras, 150 gr rosii sau 2 linguri pasta de tomate, sare, piper, 2 legaturi marar.Ceapa se taie rondele si se caleste in ulei.Apoi se calesc orezul, ardeiul taiat cuburi mai … Read More