ROgift.ro-magazin de cadouri

Salata de icre de crap sau orice alt peste

Icre sarate, zeama de lamaie, ulei, ceapa tocata.
Daca icrele sunt prea sarate, se pun pe o sita si se toarna peste ele apa calda. Dupa ce s-a scurs apa se trec intr-un castron, se picura peste ele zeama de lamaie. Se ravasesc putin cu furculita si se mai indeparteaza
pielitele ramase. Se bat apoi cu furculita, picurand ulei pana ce salata devine consistenta marindu-si volumul. Dupa gust se adauga ceapa tocata.

Related Posts:

  • Salata frantuzeasca cu peste1 kg peste, 600 gr cartofi, 2 morcovi, 200 gr vin, 100 gr ulei, 1 lamaie, 2 cepe, 4 catei de usturoi, sare, piper, foi de dafin, 20 boabe de piper.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Ceapa se toaca marunt. Usturoiul se pi… Read More
  • Salata asortata500 gr rosii, 3 legaturi ceapa verde sau 3 cepe potrivit de mari, 4 ardei, 200 gr masline, 2 lingurite zeama de lamaie sau otet, 3 linguri ulei, 1 legatura patrunjel, o legatura telina, o legatura marar, sare, piper.Se spala … Read More
  • Ciuperci umplute1 kg ciuperci proaspete sau din conserva, 2 cepe, 150 gr ulei, 1 lingurita bulion, 2 linguri pesmet, 2 legaturi patrunjel, sare, piper, 1 pahar apa, 1 lingura faina.Se aleg ciuperci mai mari, frumoase, se curata de codite, se… Read More
  • Salata ruseasca cu peste1 kg peste, 1 kg cartofi, 200 gr morcovi, 200 gr morcovi, 200 gr telina, 200 gr fasole verde, 200 gr mazare, 200 gr castraveti proaspeti sau murati, 1 lingura mustar, 200 gr ulei, 400 gr mere, 2 capatani salata verde, sare si… Read More
  • Salata de icre de crap sau orice alt pesteIcre sarate, zeama de lamaie, ulei, ceapa tocata.Daca icrele sunt prea sarate, se pun pe o sita si se toarna peste ele apa calda. Dupa ce s-a scurs apa se trec intr-un castron, se picura peste ele zeama de lamaie. Se ravasesc… Read More