ROgift.ro-magazin de cadouri

Salata de cruditati cu peste afumat

2 teline, 2 salate verzi, 1 varza dulce, 2 ridichi negre, 2 morcovi, 4 mere, 2 cartofi, 1 lingura mustar, 1 lingurita otet, 4 linguri ulei, sare, piper, 500 gr peste afumat.
Toate zarzavaturile se curata bine si se rad pe rozatoare, se amesteca cu sare si piper si se lasa sa stea 30 de minute. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie bucatele. Se amesteca cu 2 linguri ulei. Din
mustar si uleiul ramas se prepara un sos ce se toarna peste zarzavaturile ras. Se adauga si cartofii taiati. Se amesteca. Pestele afumat se curata


de oase, se taie bucatele si se amesteca cu salata pregatita mai sus. Se potriveste de sare si piper. Salata verde se desface frunza cu frunza, se spala. Se aranjeaza pe o farfurie frunze de salata verde, peste care se aranjeaza salata. Deasupra se orneaza cu salata verde taiata fideluta.