ROgift.ro-magazin de cadouri

Salata de cruditati cu peste afumat

2 teline, 2 salate verzi, 1 varza dulce, 2 ridichi negre, 2 morcovi, 4 mere, 2 cartofi, 1 lingura mustar, 1 lingurita otet, 4 linguri ulei, sare, piper, 500 gr peste afumat.
Toate zarzavaturile se curata bine si se rad pe rozatoare, se amesteca cu sare si piper si se lasa sa stea 30 de minute. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie bucatele. Se amesteca cu 2 linguri ulei. Din
mustar si uleiul ramas se prepara un sos ce se toarna peste zarzavaturile ras. Se adauga si cartofii taiati. Se amesteca. Pestele afumat se curata


de oase, se taie bucatele si se amesteca cu salata pregatita mai sus. Se potriveste de sare si piper. Salata verde se desface frunza cu frunza, se spala. Se aranjeaza pe o farfurie frunze de salata verde, peste care se aranjeaza salata. Deasupra se orneaza cu salata verde taiata fideluta.

Related Posts:

  • Peste cu rosii provansal 1 kg peste, 200 gr ulei, 1 capatana mare usturoi, 500 gr rosii, 300 gr vin, 2 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel verde, sare.Se curata pestele, se taie in felii, se sareaza, se pune intr-o tava si se unge cu … Read More
  • Peste umplut1 kg peste, 5 cepe mari, 200 gr ulei, un varf cutit boia de ardei, 4 legaturi orez, sare, piper macinat, 2 legaturi patrunjel, 150 gr stafide, 300 gr ciuperci.Curatam de solzi pestele. Il spalam, il despicam pe sira spinarii.… Read More
  • Salata de cruditati cu peste afumat2 teline, 2 salate verzi, 1 varza dulce, 2 ridichi negre, 2 morcovi, 4 mere, 2 cartofi, 1 lingura mustar, 1 lingurita otet, 4 linguri ulei, sare, piper, 500 gr peste afumat.Toate zarzavaturile se curata bine si se rad pe roza… Read More
  • Pasta de peste500 gr peste alb, 100gr ulei, sare, piper boabe , 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 lingura otet, cimbru, cuisoare, 150 gr vin. Se curata, se spala si se fierbe pestele. Se curata de pielita si de oase si se d… Read More
  • Salata de cartofi cu sos de mustar si peste300 gr cartofi, 3 cepe, 1 lingurita de otet, 200 gr ulei, 3 linguri mustar, 150 gr masline, sare, piper macinat, 500 gr peste.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata de coaja, se taie felii, ceapa se taie si ea feli… Read More