ROgift.ro-magazin de cadouri

Bors de fasole

300 gr fasole alba, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 3 cepe, 1 legatura
marar, 1 legatura patrunjel, cimbru, leustean, sare, bors, 3 l apa, 100 gr ulei.
Fasolea se alege si se spala. Se pune la inmuiat in apa rece, din ajun. A doua zi se scurge apa si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce incepe sa clocoteasca se lasa sa fiarba 2 minute si se scurge apa. Se pune din nou la fiert cu apa clocotita. Se procedeaza asa de trei ori.
Ceapa si morcovii se curata si se taie marunt. Se calesc in ulei. Se adauga la fasole. Le lasam sa fiarba pana se inmoaie fasolea.


Apoi adaugam pasta de tomate , mararul, patrunjelul, cimbrul, tocate marunt. Potrivim de sare si acrim cu bors sau cu zeama de varza. Se serveste cald sau rece.

Related Posts:

  • Supa crema de orez250 gr orez, 100 gr ulei, 50 gr faina, 1/2 lamaie, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, sare. Se alege orezul, se spala si se fierbe in apa. Cand orezul a inflorit, se trece prin sita. Se incalzeste uleiul, se pune faina s… Read More
  • Bors de fasole300 gr fasole alba, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 3 cepe, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, cimbru, leustean, sare, bors, 3 l apa, 100 gr ulei.Fasolea se alege si se spala. Se pune la inmuiat in apa rece, din aj… Read More
  • Salata de bureti sau ciuperci800 gr bureti sau ciuperci, sau 1/2 pahar otet, piper boabe, 4 foi de dafin, 4 linguri ulei, 2 legaturi marar. Buretii sau ciupercile se spala bine si se fierb 15 minute in apa cu otet, sare, piper si foi de dafin. Apoi se da… Read More
  • Salata de dovleci5 dovlecei, 4-5 catei de usturoi, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel, sare, piper(dupa gust), 1 lingurita de otet, 2 linguri de ulei. Se fierb dovleceii in apa clocotita cu sare, in vas descoperit. Se taie felii. Se am… Read More
  • Salata de varza alba dulce1 varza alba, 3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper.Se alege o varza indesata si cu foile subtiri.Se desface fiecare foaie si se scoate partea groasa.Se suprapun mai multe.Se ruleaza, se taie ca taieteii.Se amesteca cu … Read More