ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema de morcovi, cu chili, smintina, coriandru si ghimbir

Supa lacto-vegetariana
Caliti, direct in oala de supa, acoperita cu capacul, 2 cepe tocate pestisor, impreuna cu 2 foi de dafin, 1 lingurita de unt si 2 linguri de ulei de masline, la foc foarte mic, timp de 15 minute. Adaugati 1 mina de telina tocata zaruri, 6 morcovi taiati rondele si 2 l de apa sau supa de legume. Dupa 10 de minute, adaugati 2 catei de usturoi, 2 cuisoare, 1 lingurita de ghimbir ras, 1 jumatate de lingurita cu nucsoara si 1 chili zdrobit. Continuati fierberea inca 15 minute, sau pina ce morcovul se poate pasa usor, fara a-si pierde, insa, culoarea. Dati la o parte, pasati supa, finisati cu 1 ceasca de smintina dulce (smintina proaspata, nefermentata), sare marina si boabe de piper negru si rosu proaspat risnite. Luati supa de pe foc, adaugati-i citeva picaturi de lamaie, garnisiti cu smintina dulce si frunze de coriandru proaspat.
Pofta buna!

Related Posts:

  • Clisme cu apa de argilaCorpul tau este casa in care traiesti. In casa ta trebuie mentinuta curatenia atat in exterior cat si in interior: Curatenia exterioara a corpului este relativ bine pastrata de catre oameni, dar cati dintr… Read More
  • purificarea in 6 zilePentru a avea un corp frumos, o greutate normala si un tonus excelent, este foarte important sa ai un debut bun atunci cand incepi o dieta sau te apuci de sport. Primul pas in aceasta directie il reprezinta purificarea corp… Read More
  • Supa de legume supa de legume Taie in bucatele mici 7 morcovi si 1 telina. Adauga 2 cani de apa si se lasa 15 minute. Mai adauga niste patrunjel si spanac proaspat; poti adauga si rosii, ardei sau usturoi, pentru gust. Lasa-le  in… Read More
  • Bai de argilaPentru o cura se folosesc 10 pungi de argila (a 1kg). In prima zi se pun in cada 2 pungi de argila peste care se adauga putina apa, pana se inmoaie argila. Apoi se adauga apa calda si se face baie (40 mi… Read More
  • Iahnie de fasole boabe500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste … Read More