ROgift.ro-magazin de cadouri

Pastravi in aspic

Pastravi, sare, otet, aspic de peste, vin rosu.
Pastravul este un peste foarte sensibil si se tine permanent la gheat. Se curata, se spala, se pun sa fiarba foarte incet 3-6 minute, ca sa nu se faramiteze. Se adauga in apa 10 linguri de otet si sare. Se curata de piele si se aranjeaza pe un platou, deasupra unui strat de aspic de peste de grosimea unui deget. Aspicul pentru
pastravi se coloreaza si se aromeaza cu vin rosu de calitate superioara. Se decoreaza fiecare pastrav in parte, se lasa sa se raceasca, glasandu-se apoi cu aspic. Se lasa din nou sa se raceasca, apoi se modeleaza spatiul


dintre pastravi si marginile platoului cu aspic tocat, verdeata, masline.

Related Posts:

  • Pasta de peste500 gr peste alb, 100gr ulei, sare, piper boabe , 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 lingura otet, cimbru, cuisoare, 150 gr vin. Se curata, se spala si se fierbe pestele. Se curata de pielita si de oase si se d… Read More
  • Pastravi in aspicPastravi, sare, otet, aspic de peste, vin rosu.Pastravul este un peste foarte sensibil si se tine permanent la gheat. Se curata, se spala, se pun sa fiarba foarte incet 3-6 minute, ca sa nu se faramiteze. Se adauga in apa 10 … Read More
  • Pasteta de peste1,5 kg de peste, 1 franzeluta, 500 gr peste pentru tocatura, 1 legatura patrunjel, sare, piper.Pentru aluat: 300 gr faina, 150 gr ulei, sareDupa ce am curatat si spalat pestele, il taiem in mai multe bucati, ii scoatem toate … Read More