ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de peste

4 l apa, 2 morcovi, 1 postarnac, 1 patrunjel, 1/2 varza dulce, 2 gulioare, 150 gr mazare boabe, 1 legatura patrunjel, 1 conopida, 3 foi de dafin.
Se curata telina, morcovul, postarnacul, patrunjelul, varza dulce, guliile si se taie ca taiteii. Se pune intr-o cratita o lingura  de ulei si cand s-a incins se pun zarzavaturile taiate adaugand boabe de mazare si 150 gr vin. Lasam sa se prajeasca inabusit, pe foc mic pana scade toata zeama. Se umple oala cu apa, se curata o
conopida in buchetele mici si se pun la fiert impreuna cu celelalte zarzavaturi si cu varza. Potrivim de sare si adaugam piperul boabe. Cand


sunt aproape fierte punem pestele pe care l-am curatat, spalat si taiat bucati. Cand pestele e fiert, adaugam verdeata tocata marunt si acrim cu zeama de lamaie sau otet.