ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de fasole verde

ciorba fasole verde
Foarte bune pentru digestie, racoritoare si savuroase borsurile ar trebui sa faca parte din meniurile noastre zilnice cat mai des. Va recomand acest bors de fasole verde, facut cu fasole proaspata care se prepara si usor si repede. Si acest bors de fasole verde face parte din categoria preparatelor
Ingrediente:
- 300 g fasole verde
- 2 legaturi de ceapa verde
- 4 rosii mijlocii
 - 2 ardei grasi medii
- 1 lingura ulei
                                             - 500 ml bors proaspat
                                             - 1 legatura patrunjel
                                             - 1 legatura leustean
                                             - sare si piper dupa gust       
                                               - patrunjel

Preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si se taie patratele;
Se curata ceapa, se spala si se taie rondele mici;
Se spala fasolea, se rup varfurile si se taie segmente mici;
Se pune o oala pe foc cu 2 litri de apa rece, la primul clocot se adauga legumele taiate;
Se decojesc rosiile, se taie cubulete si se adauga in fiertura dupa 10 minute din momentul fierberii, se mai lasa 15 minute pe foc;
Se adauga borsul strecurat si se mai lasa 2-3 clocote;
Se ia vasul de pe foc, se toarna uleiul, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata marunt.

Pofta buna!