ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de fasole verde cu peste

700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.
Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea se curata de ata, se spala bine cu apa rece si se pune in vasul in care fierbe ceapa. Faina si bulionul se dizolva in zeama de la fasole si se adauga la ciorba, lasand sa fiarba 20 de minute.
Cand fasolea este fiarta se adauga rosiile taiate bucati si curatate de pielita(dupa ce au fost oparite). Se potriveste de sare si otet. Pestele curatat, spalat si taiat bucati se adauga in ciorba.


Se lasa sa fiarba. Cand se serveste presaram cu verdeata tocata marunt, 10 boabe de piper, 4 foi de dafin, 1 lamaie.