ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de fasole verde cu peste

700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.
Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea se curata de ata, se spala bine cu apa rece si se pune in vasul in care fierbe ceapa. Faina si bulionul se dizolva in zeama de la fasole si se adauga la ciorba, lasand sa fiarba 20 de minute.
Cand fasolea este fiarta se adauga rosiile taiate bucati si curatate de pielita(dupa ce au fost oparite). Se potriveste de sare si otet. Pestele curatat, spalat si taiat bucati se adauga in ciorba.


Se lasa sa fiarba. Cand se serveste presaram cu verdeata tocata marunt, 10 boabe de piper, 4 foi de dafin, 1 lamaie.

Related Posts:

  • Ciorba de linte " 250 g linte " 400 g cartofi " 2 cepe, morcovi, patrunjei " verdeata, sare, ulei " vegeta naturala, bulion Lintea se alege, se spala si se pune la fiert, apoi se spala în mai multe ape si se scurge. Ceapa tocata marunt si… Read More
  • Ciorba de fasole verde cu peste700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea … Read More
  • Ciorba de cartofi1 kg cartofi,3 cepe,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 rosii sau 2 linguri pasta de tomate,3 ardei sau piper.Se curata si se spala cartofii.Se taie bucati si se pune sa fiarba cu apa rece(4l de apa)si cu ceapa taiata mar… Read More
  • Reteta Ciorba - Ciorba De Post Cu Galuste Ciorbe cu galuste Ingrediente reteta: 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 1 pastarnac, ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, bors, 1 ceapa, patrunjel verde. Ingrediente galuste: 1 ceapa, 1 lingura faina, 1 lingura apa. Prepar… Read More
  • Ciorba de dovleac cu peste1 kg dovleac, 2 cepe, otet sau zeama de la o lamaie, sare, piper boabe, 1 kg peste, 2 lamai.Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pun la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a fiert in cateva clocote, se adauga ceapa taiata… Read More