ROgift.ro-magazin de cadouri

Peste cu rosii provansal

 1 kg peste, 200 gr ulei, 1 capatana mare usturoi, 500 gr rosii, 300 gr vin, 2 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel verde, sare.
Se curata pestele, se taie in felii, se sareaza, se pune intr-o tava si se unge cu ulei. Se presara deasupra usturoi  tocat marunt si piper macinat, apoi se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se pune deasupra
fiecarei bucati cate o felie de rosie si se baga din nou la cuptor. Dupa ce s-au rumenit si rosiile, se stinge cu vin, adaugandu-se si pasta de


tomate. Se lasa sa mai dea in fiert. Cand servim preasaram deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Related Posts:

  • Salata de cruditati cu peste afumat2 teline, 2 salate verzi, 1 varza dulce, 2 ridichi negre, 2 morcovi, 4 mere, 2 cartofi, 1 lingura mustar, 1 lingurita otet, 4 linguri ulei, sare, piper, 500 gr peste afumat.Toate zarzavaturile se curata bine si se rad pe roza… Read More
  • Peste cu rosii provansal 1 kg peste, 200 gr ulei, 1 capatana mare usturoi, 500 gr rosii, 300 gr vin, 2 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel verde, sare.Se curata pestele, se taie in felii, se sareaza, se pune intr-o tava si se unge cu … Read More
  • Papricas de crap1 kg peste, 200 gr ulei, 6 cepe mari, boia dulce de ardei, sare.Curatam si spalam bine un crap, il taiem in bucati mici, prajim in ulei ceapa taiata in felii subtiri, iar cand ceapa este rumena punem un varf de cutit boia de … Read More
  • Peste umplut1 kg peste, 5 cepe mari, 200 gr ulei, un varf cutit boia de ardei, 4 legaturi orez, sare, piper macinat, 2 legaturi patrunjel, 150 gr stafide, 300 gr ciuperci.Curatam de solzi pestele. Il spalam, il despicam pe sira spinarii.… Read More
  • Salata de cartofi cu sos de mustar si peste300 gr cartofi, 3 cepe, 1 lingurita de otet, 200 gr ulei, 3 linguri mustar, 150 gr masline, sare, piper macinat, 500 gr peste.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata de coaja, se taie felii, ceapa se taie si ea feli… Read More