ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de rosii

1 kg rosii sau 500 gr bulion,3 cepe,1 ceasca de orez,1 lingura zahar,150 gr ulei,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 ardei,3 kg apa,sare,piper.
Se taie marunt ceapa si se pune sa fiarba in apa rece.Dupa cateva clocote se adauga rosiile sau bulionul.Rosiile se spala,se oparesc si se curata de pielita inainte de a se introduce in supa.Cand sunt bine fierte se scot cu strecuratoarea de supa,se trec prin sita,turnandu-se apoi in oala cu ciorba.Separat se inabusa orezul in ulei,se picura putina apa fierbinte si apoi se pune la fiert in 3 cescute de apa.
Cand orezul este aproape fiert si apa a scazut se toarna orezul in zeama de rosii strecurata si se fierbe bine.


Se adauga zaharul,sarea,ardeii trecuti prin masina de tocat carne.Se adauga piper dupa gust si verdeata tocata marunt.Se serveste cu cuburi de paine prajita in ulei.

Related Posts:

  • Ciorba de linte " 250 g linte " 400 g cartofi " 2 cepe, morcovi, patrunjei " verdeata, sare, ulei " vegeta naturala, bulion Lintea se alege, se spala si se pune la fiert, apoi se spala în mai multe ape si se scurge. Ceapa tocata marunt si… Read More
  • Ciorba de dovleac cu peste1 kg dovleac, 2 cepe, otet sau zeama de la o lamaie, sare, piper boabe, 1 kg peste, 2 lamai.Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pun la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a fiert in cateva clocote, se adauga ceapa taiata… Read More
  • Ciorba de fasole verde cu peste700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea … Read More
  • Ciorba de cartofi1 kg cartofi,3 cepe,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 rosii sau 2 linguri pasta de tomate,3 ardei sau piper.Se curata si se spala cartofii.Se taie bucati si se pune sa fiarba cu apa rece(4l de apa)si cu ceapa taiata mar… Read More
  • Reteta Ciorba - Ciorba De Post Cu Galuste Ciorbe cu galuste Ingrediente reteta: 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 1 pastarnac, ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, bors, 1 ceapa, patrunjel verde. Ingrediente galuste: 1 ceapa, 1 lingura faina, 1 lingura apa. Prepar… Read More