ROgift.ro-magazin de cadouri

Salata ruseasca cu peste

1 kg peste, 1 kg cartofi, 200 gr morcovi, 200 gr morcovi, 200 gr telina, 200 gr fasole verde, 200 gr mazare, 200 gr castraveti proaspeti sau murati, 1 lingura mustar, 200 gr ulei, 400 gr mere, 2 capatani salata verde, sare si piper, 1 legatura patrunjel, 200 gr masline, 3 gogosari rosii.
Se fierb cartofii in coaja. Se curata si se taie in cuburi. Morcovii si telina se rad pe rozatoare. Fasolea verde
si mazarea se fierb, se scrug de apa. Merele  se rad si se amesteca in ultimul moment. Se amesteca totul impreuna cu mustarul, uleiul, sarea si piperul, 20 boabe de piper, 4 foi de dafin. Pestele se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare, boabe piper si foi de dafin. Cand este fiert


se scoate din apa si se amesteca cu salata. Se aseaza pe un platou frunze de salata verde, pe care se pune compozitia. Se orneaza cu gogosari, flori de masline, patrunjel verde. Salata se prepara cu 3 ore inainte de masa.