ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema africana cu peste

1 kg peste, 250 gr orez, 200 gr ulei, 50 gr faina, 1/2 lamaie, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 gr sparanghel, 500 gr vinete, sare, piper macinat.
Se alege orezul, se spala si se fierbe cu apa. Cand orezul a inflorit, se trece prin sita. Se incalzeste 100 gr ulei, se pune faina si se stinge cu o cescuta de zeama in care a fiert orezul. Apoi se adauga piureul de orez si
se toarna totul in oala in care a fiert orezul. Se potriveste de sare, se adauga zeama de lamaie. Sparanghelul il spalam si-l taiem bucati porivite. Vinetele taiate rondele se oparesc in apa cu sare, se scurg si se inabuse in ulei incins, impreuna cu bucatile de sparanghel, la foc iute.


Totul se rastoarna in oala in care avem crema de orez. Adaugam pestele curatat, spalat si taiat bucati. Cand servim, presaram in farfurie verdeata tocata marunt. Servim supa impreuna cu bucati de peste fiert.