ROgift.ro-magazin de cadouri

Aspicul de peste

1 kg peste ( de preferinta cat mai multe capete si oase), 500 gr peste fara oase, 150 gr legume, 20 gr otet, 50 gr vin, 3 kg apa, sare, 10 boabe piper.
Se curata, se spala pestele si se taie bucati. La fel si legumele. Se pun la fiert. Dupa ce totul e fiert bine, se
 strecoara, se adauga 130 gr gelatina muiata mai intai in apa rece intr-un vas. Se amesteca pe foc pana ce gelatina se dizolva, avand grija sa nu se lipeasca de fundul vasului.

Related Posts:

  • Peste umplut1 kg peste, 5 cepe mari, 200 gr ulei, un varf cutit boia de ardei, 4 legaturi orez, sare, piper macinat, 2 legaturi patrunjel, 150 gr stafide, 300 gr ciuperci.Curatam de solzi pestele. Il spalam, il despicam pe sira spinarii.… Read More
  • Aspicul de peste1 kg peste ( de preferinta cat mai multe capete si oase), 500 gr peste fara oase, 150 gr legume, 20 gr otet, 50 gr vin, 3 kg apa, sare, 10 boabe piper.Se curata, se spala pestele si se taie bucati. La fel si legumele. Se pun … Read More
  • Ciorba de fasole verde cu peste700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea … Read More
  • Salata de cartofi cu sos de mustar si peste300 gr cartofi, 3 cepe, 1 lingurita de otet, 200 gr ulei, 3 linguri mustar, 150 gr masline, sare, piper macinat, 500 gr peste.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata de coaja, se taie felii, ceapa se taie si ea feli… Read More
  • Ciorba de dovleac cu peste1 kg dovleac, 2 cepe, otet sau zeama de la o lamaie, sare, piper boabe, 1 kg peste, 2 lamai.Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pun la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a fiert in cateva clocote, se adauga ceapa taiata… Read More