ROgift.ro-magazin de cadouri

Tarta cu fructe

250 gr faina, 150 gr ulei, 100 gr zahar pudra, sare, fructe, de sezon, jeleu de fructe.
Se face un aluat din faina, ulei, zahar, adaugandu-se un praf de sare. Se unge o forma rotunda cu ulei. Se aseaza coca pastrandu-se putina pentru a face un sul care sa se aseze pe marginea tartei de jur imprejur. Se coace la foc potrivit. Se umezeste cu sirop de zahar. Se umple cu fructe de sezon peste care se toarna jeleu
de fructe obtinut astfel: se fierb fructe in apa putina si la 250 gr pulpa de fructe adaugam 250 gr zahar, punem pe foc si amestecam continuu sa nu se arda. Cand este bine fiert, el nu trebuie sa cada de pe lingura.

Related Posts:

  • Cozonac1 kg faina, 300 gr zahar, 250 gr ulei, sare, apa, 50 gr drojdie, zahar vanilat, coaja de lamaie, sofran.Se pune drojdia in apa calduta, iar dupa dizolvare se pune in faina putina si se amesteca. Se lasa 3 ore la loc cald. Se … Read More
  • Clatite cu mereAluat: 500 gr faina, 100 gr apa, 200 gr ulei, un varf cutit de sare, 1 lingurita bicarbonat de sodiu.Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus. Bicarbonatul se stinge cu ulei sau cu otet. Le coacem pe ambele parti in t… Read More
  • Fursecuri fragede500 gr faina, 350 gr ulei, 200 gr zahar pudra, 3 plicuri zahar vanilat, 200 gr nuci, sare.Se face un aluat din faina, ulei, zahar pudra si sare, zahar vanilat. Aluatul se intinde pe o planseta in foaie de 1 cm grosime. Se tai… Read More
  • Sirop de fragi Cantitati: 1 l suc de fragi, 1 kg zahar. Preparare: Fragii proaspat recoltati si zdrobiti se storc bine printr-un tifon si se lasa 2-3 ore sa se aseze, apoi se scurge. La fiecare litru de zeama se adauga cate 1 kg zahar. Se … Read More
  • Tarta cu fructe250 gr faina, 150 gr ulei, 100 gr zahar pudra, sare, fructe, de sezon, jeleu de fructe.Se face un aluat din faina, ulei, zahar, adaugandu-se un praf de sare. Se unge o forma rotunda cu ulei. Se aseaza coca pastrandu-se putina… Read More